Infrarakentaminen

URHEILU- JA ULKOILUALUEET SEKÄ LEIKKIKENTÄT

PIHA- JA VIHERRAKENTAMINEN

PIHA- JA ULKOALUEIDEN HOITO

PURKUTYÖT

TIMANTTIPORAUKSET JA -SAHAUKSET

VUMOS GREEN ON PALVELUKOKONAISUUS VASTUULLISESTA INFRA- JA YMPÄRISTÖRAKENTAMISESTA

Vastaamme asiakkaidemme toiveisiin selvittämällä nykyiset ja tulevat rakennus-, kunnossapito- ja kehitystarpeet.

Ymmärrämme asiakasta ja tunnemme asiakkaan toimintaympäristön. Toimimme positiivisesti toisiamme kunnioittaen, ja tukien saavuttaaksemme parempia tuloksia. Arvioimme, mittaamme ja kehitämme jatkuvasti toiminnan laatua, turvallisuutta ja taloudellisuutta. Kannamme vastuumme yhteisistä asioista, annamme palautetta, keskustelemme ja kehitämme toimintaamme olemalla oikeudenmukaisia ja tasapuolisia.

Monipuoliset maanrakennustyöt, katu- ja liikennealueet, urheilukentät, puistot ja leikkikentät, kivityöt, siirtonurmi ja kattokasvillisuus.

Viherrakentamisessa otamme huomioon piha-alueiden käytettävyyden, turvallisuuden, näyttävyydestä tinkimättä. Siistit piha-alueet luovat viihtyvyyttä, ja kiinteistön arvo kasvaa. Järkevästi suunnitellun pihan kunnossapito on edullista ja toimivaa.

Kaikkea toimintaamme kuvaa kasvu ja tavoitteellisuus. Sitoudumme jatkuvaan toiminnan laadun, tehokkuuden, ympäristöystävällisyyden sekä työturvallisuuden parantamiseen ja edellytämme tätä myös kumppaneiltamme.

Yhteydenottolomake

Jos olet kiinnostunut ulkoalueiden hoitoon tai viherrakentamiseen liittyvistä palveluistamme, ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.


Vastuullista ulkoalueiden hoitoa ja rakentamista.